Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/materka/public_html/ingatlanlesen.hu/index.php on line 202
GYIK - Ajánlatadóknak

GYIK - Ajánlatadóknak

Hogyan használhatom az oldalt?

Az oldal használatához regisztrálnia szükséges melyet megtehet a fenti menüsorban vagy pedig innen. A regisztrációs űrlap kötelező mezőinek kitöltése után kattintson a Regisztrálok gombra. A regisztráció után a megadott e-mail címre egy aktiváló e-mail-t küldünk, az abban lévő linkre kattintva tudja aktiválni a fiókját és tud bejelentkezni az oldalra.

Ki regisztrálhatja magát?

Minden olyan személy vagy jogi szervezet, aki / amely az eladó / kiadó ingatlanok tulajdonosaival szerződést kötöttek arra vonatkozóan, hogy a megadott ingatlant közvetíthetik az érdeklődőknek.

Mennyibe kerül a regisztráció?

A regisztráció ingyenes, azonban ahhoz, hogy az ajánlatkérők részére ajánlatot küldhessen a mindenkori Díjszabásunkban meghatározott.

Mi a teendő, ha regisztráció után nem kaptam aktiváló e-mailt?

Alap esetben az aktiváló e-mail a regisztráció után néhány másodperccel meg kell, hogy érkezzen az Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben 1 óra múlva sem kapott aktiváló e-mailt, kérjük, írjon nekünk.

Mik a használati feltételek?

Az ingatlanlesen.hu mindenkor érvényes használati feltételeit az oldal alsó menüjéből érheti el vagy itt: Általános Szerződési Feltételek

Miért nem tudok bejelentkezni a regisztráció után?

A regisztráció után küldünk egy aktiváló linket az Ön által megadott e-mail címre. A levelünkben található linkre kattintva aktiválhatja fiókját. Ezután már be tud jelentkezni.

Mit tegyek ha megváltoztak az adataim?

Minden - regisztrációkor megadott - adatát meg tudja változtatni bejelentkezés után a Profilom főmenüben.

Hogyan tehetek ajánlatot egy ingatlankeresésre?

Csak akkor tehet ajánlatot, ha regisztrált, valamint átutalta a számlánkra a Díjszabásunkban Ön által kiválasztott csomagnak megfelelő díjat. A díj megérkezése után az összeg az Ön felhasználói fiókjában is megjelenik, ezután tud ajánlatot tenni. Ajánlattétel bejelentkezés után az Ajánlatkérések menüben tehető meg. A már elküldött ajánlat nem módosítható, nem vonható vissza.

Belépés

Ingatlanközvetítőknek