Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/materka/public_html/ingatlanlesen.hu/index.php on line 202
GYIK

GYIK - Ajánlatkérőknek

Hogyan használhatom az oldalt?

Az oldal használatához regisztrálnia szükséges melyet megtehet a fenti menüsorban vagy pedig innen. A regisztrációs űrlap kötelező mezőinek kitöltése után kattintson a Regisztrálok gombra. A regisztráció után a megadott e-mail címre egy aktiváló e-mail-t küldünk, az abban lévő linkre kattintva tudja aktiválni a fiókját és tud bejelentkezni az oldalra.

Ki regisztrálhatja magát?

Minden 18.-dik életévét betöltött cselekvőképes, természetes személy regisztrálhatja magát. A regisztráció és az oldal használata ingatlant keresőknek ingyenes.

Mi a teendő, ha nem kaptam aktiváló e-mailt?

Alap esetben az aktiváló e-mail a regisztráció után néhány másodperccel meg kell, hogy érkezzen az Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben 1 óra múlva sem kapott aktiváló e-mailt, kérjük, írjon nekünk. E-mail címünk: info(kukac)ingatlanlesen.hu

Mik a használati feltételek?

Az ingatlanlesen.hu mindenkor érvényes használati feltételeit az oldal alsó menüjéből érheti el vagy itt: Általános Szerződési Feltételek

Miért nem tudok bejelentkezni a regisztráció után?

A regisztráció után küldünk egy aktiváló linket az Ön által megadott e-mail címre. A levelünkben található linkre kattintva aktiválhatja fiókját. Ezután már be tud jelentkezni.

Mit tegyek ha megváltoztak az adataim?

Minden - regisztrációkor megadott - adatát meg tudja változtatni bejelentkezés után a Profilom főmenüben.

Szeretném magamat törölni az oldalról, mit tegyek?

Jelentkezzen be az oldalra, majd a Profilom főmenüben válassza ki a Regisztráció törlése gombot. Ezután egy aktiváló e-mailt küldünk, melyben található linkre kattintva törlésre kerül a regisztrációja.

Hogyan kérhetek ingatlanra ajánlatot?

Az ingatlant keresek menüpontot választva megjelenik egy űrlap, amit Önnek ki kell töltenie. Az űrlap kitöltése után értesítést küldünk az Ingatlanirodáknak az ajánlatkérésről. Amennyiben ajánlat érkezik az Ön keresésére, Önt arról e-mail-ban értesítjük.

Fontos, hogy minél részletesebben meghatározzam azt az ingatlant amit keresek?

Igen, hisz az Ön érdeke, hogy minél relevánsabb ajánlatokat kapjon és így megtalálja azt az ingatlant amit szeretne.

Már nem aktuális az ajánlatkérésem. Mit tegyek?

Ha már megtalálta a vágyott ingatlant, akkor az ajánlatkérését törölnie kell. A törlést bejelentkezés után az Ajánlatkéréseim menüből végezheti el. Amennyiben rendszerünkbe az ajánlatkérés elküldését követően 30 napin nem jelentkezik be, az ajánlatkérés 30 nap múlva automatikusan törlődik a rendszerből, melyről egy e-mailt küldünk.

Belépés

Ingatlanközvetítőknek