Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/materka/public_html/ingatlanlesen.hu/index.php on line 202
Mi ez az oldal

Mi ez az oldal

 

Házat, lakást vagy egyéb ingatlant keres?

Lakást vásárolna? Kisebbet vagy nagyobbat? Esetleg családi házat?

Bármilyen ingatlant is keres, biztos találkozott már ezer és ezer hirdetéssel és azt érzi, hogy fárasztó új otthonának megtalálása. Hiába keresgél több oldalon, hiába kezdi újra és újra minden nap, hogy hátha lesz egy új hirdetés, sokszor csak ül a gép előtt és lassacskán már elege van az egészből.

Ez az érzés ennek a weboldalnak a használatával tovaszáll!

Itt nincs időrabló keresgélés!

- Regisztrál – kitölt egy űrlapot a kívánt ingatlan paramétereivel – rákattint az ajánlatkérés gombra – és már pihenhet is!

- Az űrlap adatait elküldjük az oldalra regisztrált ingatlanközvetítőknek – akiknek az ajánlatairól Ön e-mailban értesül.

- Válassza ki az ajánlatok közül a legszimpatikusabbakat és vegye fel a kapcsolatot az ingatlanközvetítővel.

Az ajánlatkérés elküldését követően lehet, hogy nem azonnal, vagy egy-két napon belül lesz ajánlat, mivel nem biztos, hogy az ingatlanközvetítőknél épp van olyan ingatlana, mint amilyet keres!

Regisztráció

Ingatlanközvetítéssel foglalkozik?

Eladó vagy kiadó ingatlanjait ajánlhatja az ezen az oldalon regisztrált magánszemélyeknek, akik meghatározott ingatlant keresnek. Az ingatlan keresések folyamatosan megtekinthetőek az Ajánlatkérések menüpont alatt. Ha jelenleg nem is talál olyan keresést, amelyre tudna ajánlatot adni, akkor is érdemes regisztrálnia.

Weboldalunk használatával

- nem hirdetéseket ad fel, hanem ingatlant keresőknek tehet ajánlatot.

- egy Ajánlatkérőnek bármennyi ajánlat adható, részletes leírással, korlátlan mennyiségű képfeltöltéssel.

- Arról, hogy ajánlatkérés érkezett Ön e-mailban értesül.

- Időt és pénzt takarít meg, ha szolgáltatásunkat igénybe veszi.

Regisztráció

Belépés

Ingatlanközvetítőknek